2012. augusztus 30., csütörtök

Valamit, hogy legyen egy eleje is

A legtöbb általam látott blog úgy szokott kinézni, hogy tele van fotóval és köztük rövid, lényegre törő mondatokkal, mely által az egész történés jól szemmel követhető.
Ez a blog azonban nem egészen egy ilyen, képekkel teli "utazó blog" szeretne lenni, annál inkább egy fajta napló szerűség, amelyet főképp azért indítok, mert ha valóban a 2 hete elkezdődött Graz-i kintlétem egy osztrák diplomával fejeződik be, akkor a most következő eseményeket - amelyek jó eséllyel igen meghatározóak lesznek a későbbiekre nézve -  jobb élesben megörökíteni.
Persze minden blognak megvan az a burkolt hátsó szándéka, hogy az ember ahelyett, hogy számtalan hosszú élménybeszámolót írna meg e-mailben a kedves érdeklődőknek, egyetlen bejegyzéssel kielégíti mindezt, ám itt valóban az alapcél egy egyszerű napló írása.

Képeket persze igyekszem mellékelni, de a helyzet az, hogy a jelenleg legérdekesebb történés, nevezetesen, hogy egy autógyárban Mini Coopereket építek, nem fotózható a gyár előírásai szerint.
Na de, miért is ez a blog címe? Miért kapnék én osztrák diplomát? És mit is keresek én egy osztrák autógyárban? Na erről hamarosan bővebben...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése